Nike air force 1 hvid

Nike air force 1 hvid

Postby xiaomeiziaha » Tue Sep 12, 2017 10:52 pm

Image

Nike air force 1 low er en legende. Oprindeligt udgivet i 1982, blev de designet af Bruce Kilgore (Air Jordan II, Sock Racer, Lufttryk) og har overgået fra teknisk basketball sneaker til at have livsstil model. Tilgængelig i utallige materialer, teknologier og farveveje, den nyeste iteration af denne klassiker er perfekt til dine kommende faldfit. Nike Air Force 1 High '07 LV har en trefarvet øvre bestående af læder, ruskind og lærred. Desuden sidder denne Light Bone / Sequoia-Khaki farveveje oven på en gummi ydersål.

Nike air force 1 hvid i 1982 med en simpel annoncekampagne slogan 'Air in a box'. Den første basketballsko, der fremhævede en lomme fyldt med luft i hælen for at dæmpe og støtte. Air Force 1 blev opkaldt efter Air Force One-flyet, som USA's præsident flyver ind. I begyndelsen af ​​1990'erne mistede luftvåbenet noget popularitet, men i de senere 1990'erne og 2000'erne gjorde AF1 et comeback. Det er den første Nike Basketball sneaker med Air teknologi, og kommer også i en Mid og High version. Air Force 1 Low anses for at være den mest heraldede sneaker af all-time, konsekvent blandt de bedste sælgere af året.

Du kan ikke gå galt med Mænds nike air force 1 mid flyknit . Det er en sko med så meget historie udfyldt. Det er blevet opkaldt efter den jet, der bærer den amerikanske præsident. Den har to såler en midsål og en ydersål. Mellemsålen er blevet fyldt med Nike luftenheden, mens ydersålen har gummi med drejepunkter i forfoden og hælen. Den øvre del er lavet af både tekstil og læder med perforeringsevner. Dette gør det til en behagelig og stilfuld sko. Indersålene giver dig en bue støtte, der sikrer, at dine fødder opretholder den rette gearing. Det nedsætter også dine chancer for at udvikle akillessænder eller plantar fasciitis.

Nike bragte Bruce Kilgore til at designe nike air force 1 sort. Kilgore inspirerede til denne legendariske high-top silhuet fra en vandreture, Nike Approach. Kilgore skrællede skære af akslen for at give støtte og fleksibilitet. I løbet af en tid, hvor de fleste sneakers brugte sildbenet trækkraftmønsteret, besluttede Kilgore, at dette mønster ikke var sammenhængende for en basketballsko. Dette førte til, at han udviklede det cirkulære mønster på ydersålen, hvilket gjorde det muligt for spillerne at svinge let.

http://www.shoesmarkdk.com/
xiaomeiziaha
 
Posts: 3
Joined: Tue Sep 12, 2017 10:40 pm

Return to Scripting

Who is online

Users browsing this forum: valense and 16 guests

cron